Thursday, 30 April 2009

H1N1 mula merebak di Malaysia


Negara berada dalam keadaan gempar dan menakutkan apabila H1N1 atau selsema babi sudah ada di Malaysia tanah tumpah negara tercinta. Tetapi penyakit yang dibawa bukan selsema babi, tapi selsema poltik yang macam babi. Menyondol sahaja kerjanya. Menyondol je apa cara pun asalkan matlamat politik tercapai. Nama panjang bagi penyakit selsema politik babi H1N1 di Malaysia dibawa oleh dua vektor politik sondol iaitu Husam 1 Nizar 1.

Si Husam 1 sondol-menyondol dalam PAS, Si Nizar 1 pula menyondol Melayu dan sanggup menyondol(menderhaka)kepada Institusi Kedaulatan Raja-raja Melayu asalkan mendapat jawatan. Memang sangat kuat penyakit selseman politik babi yang mereka berdua bawa, sangat buruk padanya jika penyondolan mereka tidak dihalang. Yang paling penting untuk dihalang vektor utama atau penyondol utama penyakit selsema politik babi. YB Anwar Ibrahim.

Jadi, kini H1N1 sudah semakin menganas mahu membuktikan bahawa mereka setanding AIDS yang tiada vaksin mampu mengubatinya.

Semoga Allah menghindarkan Malaysia dari jangkitan virus selsema babi dan diubati segera jangkitan virus H1N1 versi PAS ini.

1 comment:

Ross Safina Hor said...

PENGEDAR PROTECUR-100 DIPERLUKAN DISELURUH ASIA...

Ross Safina Hor

Tahukah anda bagaimana untuk mencegah H1N1???
Insyaallah…PROTECUR-100 dapat membantu untuk mencegah wabak yang semakin mengganas menyerang kita semua. Produk kami adalah semulajadi dan ia juga boleh dikatakan anugerah daripada ALLAH SWT kepada hamba-hambanya apabila kita ditimpa masalah begini.

Marilah bersama-sama kita memeranginya tanpa keluhan dan putus asa. Ia menyerang tanpa mengira usia, warna kulit, tanpa belas kasihan(no mercy) dan tanpa memberi amaran. Kini virus H1N1 ini berada dimana-mana untuk memusnahkan kehidupan kita.

Jangan teragak-agak untuk mencuba penawar ini sebelum kita diseranginya.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT…

Hanya RM 38 sahaja sebotol dan tak rugi untuk mencubanya demi keselamatan diri sendiri dan keluarga tersayang.PROTECUR-100 juga dapat membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah:

Kencing Manis
Gaut
Penyakit Kelamin
Sinus
Tekanan Darah Tinggi
Obesiti
Penyakit Kulit
Keputihan bagi wanita
Tahap Ketahanan Badan Rendah
HIV Positif
Batuk
Demam
Selsema
Tonsil(Sakit Kerongkong)
Radang Sendi
Sakit Urat

Hubungi ajen-ajen yang tertera didalam blog saya atau anda boleh terus menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
(Ross +6012 4102368 / Mikhail +6012 4839622)

PENGEDAR DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.